Fødevaresikkerhed / HACCP /FSSC 22000
2 dages kursus – kl. 9.00 til 16.00, begge dage
Tid og sted:
Efter nærmere aftale
Pris
Pris pr. deltager er afhængig af antal deltagere og location
– Ring for pris.
Kurset henvender sig til:
Beslutningstagere og fødevaresikkerhedsansvarlige medarbejdere som har eller overvejer at implementere et fødevaresikkerheds- og kvalitetsstyringssystem i henhold til een eller flere fødevaresikkerhedsstandarder. Kurset kræver ikke forudgående kendskab til HACCP, fødevare- eller kvalitetsledelsessystemer.
Kursusindhold
Deltagerne får et allround kendskab til:
-
- ISO 22000 Standardens opbygning i hovedelementer – herunder forståelse for fødevaresikkerheds- og kvalitetsmål, politikker samt tolkninger
- Sektorspecifikke krav (DS/ISO/TS 22002-1) – PRP-programmer
- GMP – et princip i alle handlinger
- CCP‘er
- PRP‘er
- HACCP-planer – detaljeringsgrader
- OPRP-planer
- Standarder for produktionsområder / produktionsmiljøer
- Processtyring – krav og dokumentation
- Personale – uddannelse, krav og dokumentation
- Flowdiagrammer
- Risikoanalyser og risikovurderinger
- Særlige indsatsområder
- Opgaver og cases
Udbytte
Kurset giver kursisten et godt kendskab til FSSC Food standarden og til forståelsen for hele HACCP-tankegangen. Kursisten opnår forståelse for FSSC Food. Fødevarestandardens intentioner og gør kursisten i stand til at vurdere fordele og ulemper ved at lade organisationen implementere et fødevaresikkerheds- og kvalitetsstyringssystem i henhold til FSSC 22000. Ligeledes bliver deltagerne i stand til at vurdere, hvilke krav man som kunde kan stille til sine leverandører, som har et certificeret fødevaresikkerheds- og kvalitetsstyringssystem i henhold til FSSC 22000.
Lasse Ahm Consult
Kurset gennemføres i vores domicil på Ugledigevej 103 i Vordingborg. Vi har moderne kursusfaciliteter i lyse omgivelser og der hviler en dejlig ro over stedet. Som kursist oplever du stor inspiration ligesom der altid bydes på en lækker forplejning.
Lasse Ahm Consult
Ugledigevej 103, 4760 Vordingborg
Tlf. 56 29 72 36