
Fødevaresikkerhed / HACCP
2 dages kursus – kl. 9.00 til 16.00, begge dage
Tid og sted:
Efter nærmere aftale
Pris
Pris pr. deltager er afhængig af antal deltagere og location
- Ring for pris.
Kurset henvender sig til:
Beslutningstagere og fødevaresikkerhedsansvarlige medarbejdere som har eller overvejer at implementere et fødevaresikkerheds- og kvalitetsstyringssystem i henhold til een eller flere fødevaresikkerhedsstandarder. Kurset kræver ikke forudgående kendskab til HACCP, fødevare- eller kvalitetsledelsessystemer.
Kursusindhold
Deltagerne får et allround kendskab til:
- BRC Standardens opbygning i hovedelementer
- BRC Standardens mange krav – herunder forståelse for fødevaresikkerheds- og kvalitetsmål, politikker samt tolkninger
- GMP - et princip i alle handlinger
- CCP‘er
- PRP‘er
- HACCP-planer - detaljeringsgrader
- OPRP-planer
- Standarder for produktionsområder / produktionsmiljøer
- Standarder for produktionskontrol
- Processtyring - krav og dokumentation
- Personale - uddannelse, krav og dokumentation
- Forslag til flowdiagrammer
- Risikoanalyser og risikovurderinger
- Særlige indsatsområder
- Opgaver og cases
Udbytte
Kurset giver kursisten et godt kendskab til BRC Food standarden og til forståelsen for hele HACCP-tankegangen. Kursisten opnår forståelse for BRC Food - Fødevarestandardens intentioner og gør kursisten i stand til at vurdere fordele og ulemper ved at lade organisationen implementere et fødevaresikkerheds- og kvalitetsstyringssystem i henhold til BRC Food. Ligeledes bliver deltagerne i stand til at vurdere, hvilke krav man som kunde kan stille til sine leverandører, som har et certificeret fødevaresikkerheds- og kvalitetsstyringssystem i henhold til BRC Food standarden.

Solbakkevej 2
Kurset gennemføres på Lasse Ahm Consults kursusejendom Solbakkevej 2 i Vordingborg. En smuk patriciavilla med flot udsigt over Storstrømmen. Der hviler en dyb ro over stedet og som kursist oplever du stor inspiration ligesom der altid bydes på en lækker forplejning.Lasse Ahm Consult
Solbakkevej 2
4760 Vordingborg
Tlf. 56 29 72 36
Proceskapabilitet - Cp, Cpk samt AQL
18-05-2021
TOPmanager® Træning - Auditmodulet
09-03-2021
TOPmanager® dage
ISO 14 001:2015 - Den nye standard
30-03-2021
Introduktion til ISO 9001:2015
Boost din virksomhed...
Introduktion til OHSAS 18 001:2008
Fødevaresikkerhed / HACCP
09-02-2021
ISO 13485:2016 Medical Device - Introduktion
Succesfuld implementering af LEAN
LEAN for Individualister - Fokus på dig og din virksomhed
Workshop - Procedureskrivning (Kvalitetsstyring ISO 9001)
Workshop - Tavlemøder
Workshop - Værdistrømsanalyser
Workshop - 5S i administration, handel og service
Workshop - 5S i produktion
20-05-2021
Leverandøraudits ISO 9001
20-04-2021
Intern Auditor ISO 9001:2015
LEAN Creator ®
Leverandøraudits ISO 9001